Türk Blog Yazarları Ankara’da Buluştuk!
Ankara’da ilkini gerçekleştirdiğimiz "Türk Blog Yazarları Buluşması"ni dün gerçekleştirdik. Buluşma Bahçeli Kafe Bistro’da gerçekleşti. İlk olmasına rağmen gayet başarılı olan etkinlikte katılan herkesin zevk aldığını düşnüyorum. 9-10 konu ortaya atıldı ve konuşuldu, zaman yetmedi aslında biz hala konuşmaya devam ettik
En çok tartışılan konu ise "İçerik Hızrsızlığı" idi.
Buluşma ilk olması sebebiyle olsa gerek ki eğlenceden daha çok toplantı gibi oldu yani beyin fırtınalarının koptuğu bir yer haline geldi, fakat kahkahalarla süslenmişti. Belirli bir program dahiilnde olmaması daha iyi oldu, çünkü öyle olsa idi biraz daha resmi bir hava olacaktı(zaten herkes hafta içi öğrenci okulunda, çalışan ise işinde yeterince resmi). Böyle olması olayı zevkli boyuta götürdü.
Beni sevindiren konu ise yeni arkadaşlar edindim. hemen yanımda oturmaları sebebiyle kendileriyle birebir sohbete girebildiğim Gülşah, Erdem, Reşat, Kaan vardı. Bunların yanında sanal ortamda çokça muhabbetimiz olan Hamdi, Fatih ve Burak ile de görüşebildik.

Buluşmadan sonra başka bir kafeye gidip küçük bir grupla sohbete devam ettik. Anlayın artık ne kadar güzel olduğunu
ve finalde de can kardeşim Erhan eşliğinde Hamdi, Elvir ve Serhat ile güzel bir akşam yemeği yedik ve sonra ben ayrılmak zorunda kaldığım için arkadaşlarıma veda ettim.
Bİr daha ki buluşmamızı açık alanda geçekleştirmeyi düşündük. Bakalım nasıl olacak. Katılım gösteren tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum!
Buluşmadan bahsedilen diğer yazılar: [1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11]…
Sosyal Medya ve İnternetteki gelişmeleri inceleyen, Web Tasarım Araçları, CMS(İçerik Yönetim Sistemi)leri, özellikle WordPress üzerine haberleri araştıran, 2007 yılında yayın hayatına başlayan SanalDuvar.Com'un yöneticisidir. Ana Bilim Dalı Elektrik-Elektronik Mühendisliği olan bir Sistem Mühendisidir.





_Televizyon_Almadan_Once_Bilmeniz_Gerekenler.png)














13.Nis.2008 | 11:28
Hadi önce birşeyler söyle dedi kıramadım
Şu temayı değiştir bee 
Bu arada toplantıya tüm istanbul ahalisi olarak imrendük
13.Nis.2008 | 20:44
oh oh yemeğe gitöişler. Bende tok geldiydim ne olur ne olmaz diye, sonlara doğru acıktıydım ama sipariş vermeye çekindim:(
Evet çok güzel bir toplantı oldu. Devamı gelir inşallah
13.Nis.2008 | 21:49
Ömercim yakında temayı değiştiriyorum. Bu konuda çalışmalarım devam ediyor. AJAX süslü sade bir tema ile daha kaliteli görselliği suhacağım. Şuan itibariyle %60′ı bitti bile
13.Nis.2008 | 21:54
Gülşahcım, kaçar gibi kaltın gittin ama! keşke bize takılsaydın!
13.Nis.2008 | 23:30
Valla benimde en çok tanışmak istediğim dostlarımdan biriydi veysel.
Ne iyi etmişim de gelmişim.. Keşke ankarada daha fazla kalabilseydim de daha çok görüşebilseydik..Aynı gün dönmek zorunda kaldım.
Kısmetse diğer toplantıya inşallah. Bu arada fotoğrafta biz yokuz
Bizim gitmemizi beklemişler anlaşılan..
14.Nis.2008 | 00:42
Birkaç anlaliz.
Bir tane kız var, blog yazma olayı biz erkeklerin tekelinde mi? Ayrıca yaş ortalaması 18 -25 arası gibi.
Sosyal aktivitelerinizin devam etmesini ve başarılarınızın devamını dilerim.
14.Nis.2008 | 01:23
Kardeşim uzun zamandan sonra seni görebildiğime çok sevindim. Gerçekten güzel bir geceydi. Sanırım herkes benim kadar eğlendi. En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle
14.Nis.2008 | 09:36
napıyım
daha ilk toplantı kimseyi tanımıyorum
14.Nis.2008 | 16:43
Merhaba,
Bende buluşma ile ilgili bir haber yazdım, ve katılanların web sitelerini yazıma linkledim. Umarım beğenirsiniz !
burada
17.Nis.2008 | 17:35
Ankarada bulunup, toplantıya katılmak isterdim.. hiç bişey yapmasam bile yaş ortalamsını düşürürdüm. Türk internetinin gelişimine olan katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.